VA4u - de technisch Virtual Assistant uit Zeist: 06-15398398

PRIVACYVERKLARING

VA4u, gevestigd aan
Brugakker 6608
3704 RN Zeist

is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
VA4u
Brugakker 6608
3704 RN Zeist
info@va4u.nl
06-15398398

Persoonsgegevens die VA4u verwerkt
VA4u verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die VA4u verwerkt:
- voor- en achternaam;
- adresgegevens;
- telefoonnummer;
- e-mailadres;
- gegevens over jouw activiteiten op onze website.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die VA4u verwerkt
De website en/of dienst van VA4u heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. VA4u kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. VA4u raadt ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat VA4u zonder die toestemming persoonlijke gegevens heeft verzameld over een minderjarige, neem dan contact op via info@va4u.nl, dan verwijdert VA4u deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag VA4u persoonsgegevens verwerkt
VA4u verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • het afhandelen van jouw betaling;
  • je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
  • VA4u verwerkt ook persoonsgegevens als VA4u hier wettelijk toe verplicht is, zoals gegevens die VA4u nodig heeft voor de belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
VA4u neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van VA4u) tussen zit.

Hoe lang VA4u persoonsgegevens bewaart

VA4u bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

De gegevens in het boekhoud- en CRMsysteem bewaart VA4u tenminste 7 jaar, onder andere om aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door VA4u verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor VA4u andere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Delen van persoonsgegevens met derden

VA4u verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluit VA4u een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. VA4u blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die VA4u gebruikt
VA4u gebruikt functionele en analytische cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die VA4u gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan VA4u hiermee haar website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Voor een overzicht van de cookies van VA4u zie https://va4u.nl/cookieverklaring.

Google Analytics
Ook door het statistiekenpakket van VA4u, Google Analytics, worden cookies geplaatst. VA4u wil graag weten hoe de bezoekers van VA4u de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks de website van VA4u bezoekt, zodat VA4u het gebruik van de website kan optimaliseren. VA4u wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter wil VA4u je zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heeft VA4u goede statistieken nodig. De gegevens worden versleuteld en anoniem verwerkt. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. VA4u kan je daarom niet persoonlijk herleiden. VA4u heeft op 9 mei 2018 een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten. Verder heeft VA4u ‘gegevens delen’ met Google uitgezet. De Google Analytics-cookies niet worden gebruikt in combinatie met andere diensten van Google, zoals DoubleClick en AdWords.

Omdat VA4u de Google Analytics cookie geheel volgens de AVG heeft ingesteld zal deze dan ook gewoon worden geladen en zullen analytische gegevens verzameld worden. Alle cookies worden daarom nog steeds gevonden door de Cookiescanner. Met deze methode wordt daarom geen opt-out geboden via de CookieInfo oplossing.

Mocht je dat wel willen, dan verwijst VA4u je naar de Google Analytics Opt-out Browser Add-onDe add-on voorkomt dat de JavaScript-code van Google Analytics (ga.js, analytics.js en dc.js) die op websites wordt uitgevoerd, informatie over bezoekactiviteit deelt met Google Analytics.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door VA4u en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij VA4u een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die VA4u van jou beschikt in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Hiervoor ga je naar deze pagina: https://va4u.nl/recht-om-vergeten-te-worden.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@va4u.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraagt VA4u jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. VA4u reageert zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

VA4u wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe VA4u persoonsgegevens beveiligt
VA4u neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@va4u.nl.

Contactgegevens

VA4u
Esther Methorst - van Wijk
Brugakker 6608
3704 RN Zeist

Telefoon 06-15398398
Mail info@va4u.nl

KvK 68168276
BTW NL100629052B01

Wat is een Virtual Assistant?

Een Virtual Assistant (VA) is een zelfstandig ondernemer die vanuit haar volledig uitgeruste thuiskantoor op een professionele manier secretariële, administratieve, technische of creatieve ondersteuning verleent aan haar opdrachtgevers. Zij doet dit via internet, e-mail, telefoon, Skype en/of gedeelde online projectomgevingen. Hoe beter de VA en opdrachtgever elkaar kennen, hoe beter zij van dienst is. Doordat zij meedenkt, houdt de opdrachtgever meer tijd over voor de groei van zijn/haar bedrijf.

error: Content is protected !!