Over VA4u

Flexibel, daadkrachtig, transparant en breed inzetbaar.

VA4u: jouw virtual assistant in Utrecht

Prop je meer uren een dag dan je voor mogelijk hield voordat je als ondernemer begon? Ben je alleen maar aan het werk? Zelfs tot 's avonds laat of in de weekenden? De balans tussen werk en privé is ver te zoeken en je zou weleens weer wat tijd over willen hebben voor andere dingen.

Het lijkt erop dat je mij nodig hebt als virtual assistant!

Hoi, ik ben ....! Ik ben technisch virtual assistant en help jou met al die taken die je eigenlijk helemaal niet zélf hoeft te doen. Want jij kan je tijd wel nuttiger besteden. Ik heb .... als thuisbasis. Maar laat dat je niet tegenhouden, want ik heb klanten door het hele land, omdat we vrijwel alles online kunnen regelen. Woon je in de buurt – bijvoorbeeld in ......... – dan is dat mooi meegenomen, want als je wilt kunnen we dan ook live afspreken. Je mag langskomen op mijn kantoor in ..... of ik kom gewoon naar jou toe.

Een virtual assistant die snapt waar jij als trainer tegenaan loopt?

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Virtual assistant in Utrecht voor coaches en trainers

Ik heb zelf al veel trainingen gegeven en dat doe ik nog steeds. Daarom snap ik precies tegen welke dingen jij in je bedrijf aanloopt als coach of trainer. Ik zie al snel waar je hulp bij nodig hebt en hoe we dat aan moeten gaan pakken. En met mijn technische talenten én mijn jarenlange ervaring als secretaresse help ik je op vrijwel alle vlakken van je bedrijf, of het nu gaat om het up-to-date houden van je site en je leeromgeving, of om het plannen van trainingen en andere afspraken. Met mijn organisatietalenten heb je structuur in je bedrijf en ervaar je de rust om meer klanten te helpen of om eindelijk die nieuwe plannen uit te werken.

VA4u Technisch Virtual Assistant Utrecht

VA4u: ervaring en expertise

Ik heb ruim 20 jaar ervaring als secretaresse, dus samenwerken is mijn tweede natuur en ik ben een ster in organiseren. In die 20 jaar ben ik de steun en toeverlaat geweest van communicatieafdelingen bij non-profit- en gezondheidszorgorganisaties. In 2017 heb ik mijn ervaring aangevuld met verschillende trainingen, zodat ik jou als virtual assistant zo goed mogelijk kan helpen.

Je haalt met mij veel expertise binnen op het gebied van WordPress. Ik heb al veel sites, webshops en online leeromgevingen gebouwd en beheerd. En ik hou van eerlijkheid en van transparante en open communicatie, zodat we weten wat we aan elkaar hebben en op elkaar kunnen vertrouwen. En ik luister naar je, zodat we jouw knelpunten kunnen aanpakken. Ik ben heel flexibel inzetbaar en fungeer als jouw sparringpartner. Zo kijken we samen welke werkzaamheden ik jou uit handen kan nemen. Zo kun jij je weer richten op de leuke dingen binnen je bedrijf.