VA4u - de technisch Virtual Assistant uit Zeist: 06-15398398
voordelen samenwerking virtual assistant

VOORDELEN SAMENWERKING VIRTUAL ASSISTANT

Voordelen samenwerking Virtual Assistant?

Je bent een drukke ondernemer (ZZP'er of MKB'er) en je hebt hulp nodig, want je kunt het niet meer alleen aan. Alleen weet je nog niet hoe je dit wilt invullen. Je bent de afweging aan het maken om een secretaresse in loondienst aan te nemen of dat je een samenwerking aan wilt gaan met een VA (ook ondernemer).

Er zijn een aantal voordelen om met een Virtual Assistant of met een team van verschillende VA's samen te werken.

De voordelen van een samenwerking met VA4u zal ik hieronder toelichten.

  1. Ik heb ruim 20 jaar als secretaresse gewerkt. Ik weet dus wat samenwerken inhoudt.
  2. Hierdoor veel expertise in huis en in mijn geval is dat op het gebied van bouwen van WordPress websites, AVG-proof maken van WordPress websites, het beheren van websites, bouwen van webshops en een Online Leeromgeving, Online Marketing, talent op het gebied van organiseren en alle backoffice-taken.
  3. Er zijn geen personeelskosten, want ik ben ook een zelfstandig ondernemer en ik zorg voor mijn eigen trainingen/opleidingen, waardoor mijn kennis altijd up-to-date is.
  4. Ik ben flexibel inzetbaar, afhankelijk van jouw behoefte.
  5. Er is geen extra werkplek nodig, want ik heb een eigen thuiskantoor.
  6. Er is geen apparatuur nodig, want ik werk in de cloud en gebruik online tools.
  7. Je krijgt meer balans tussen werk en privé, je houdt meer tijd over om te pionieren wat jouw weer geld oplevert.

Enthousiast geworden? Neem dan snel contact met me op.

Je bent op zoek naar een Virtual Assistant?

Neem dan contact op om te weten wat ik voor je kan betekenen.

Contactgegevens

VA4u
Esther Methorst - van Wijk
Brugakker 6608
3704 RN Zeist

Telefoon 06-15398398
Mail info@va4u.nl

KvK 68168276
BTW NL100629052B01

Wat is een Virtual Assistant?

Een Virtual Assistant (VA) is een zelfstandig ondernemer die vanuit haar volledig uitgeruste thuiskantoor op een professionele manier secretariële, administratieve, technische of creatieve ondersteuning verleent aan haar opdrachtgevers. Zij doet dit via internet, e-mail, telefoon, Skype en/of gedeelde online projectomgevingen. Hoe beter de VA en opdrachtgever elkaar kennen, hoe beter zij van dienst is. Doordat zij meedenkt, houdt de opdrachtgever meer tijd over voor de groei van zijn/haar bedrijf.

error: Content is protected !!