VA4u - de technisch Virtual Assistant uit Zeist: 06-15398398
referenties

REFERENTIES

REFERENTIES

Mooie WordPress website

Bedankt voor de mooie website voor Coachingrid die je voor me hebt gemaakt! En zeker ook voor de fijne samenwerking en de service die jij biedt. Jij bleef rustig en als iets niet direct lukte ging je net zolang door tot het wel lukte. Super!! Ik ben heel blij met jou! En kan je zeker aanbevelen.

Ingrid van Veldhuizen Coachingrid www.coachingrid.nl

MailChimp

Esther heeft mij snel en deskundig geholpen om mijn MailChimp en mijn website aan elkaar te koppelen. Ze heeft mij mee op stap genomen door MailChimp heen, waardoor ik het nu beter begrijp. Het was een korte, maar hele prettige samenwerking!

Thea de Velde Harsenhorst Stralend Jezelf www.stralendjezelf.nl

default image

Fijne VA

Vanuit de V&F groep werk ik als coördinator frequentie/sequentie-analyse met Esther samen. De data die bij mij binnen komen worden door Esther verwerkt. Soms moet dat op korte termijn. Het gaat in hozen en is onvoorspelbaar. Toch staat Esther altijd klaar om zo spoedig mogelijk onze klanten te bedienen en/of mee te denken over het oplossen van een probleem. De communicatie over en weer is heel prettig, vriendelijk, open en vooral snel. Esther reageert altijd binnen enkele uren op mails of apps. Ze is en blijft vriendelijk ook al vraag ik haar in de avonden of weekenden om hulp. Ze is handig met Excel en Word en werkt snel. Fijne VA!!

Andrea Kandel V&F Consult www.vfconsult.nl

default image

Virtual Assistent

Wij werken nu een paar maanden naar volle tevredenheid samen met Esther als onze Virtual Assistent. Wij kunnen Esther inzetten voor een veelheid van administratieve taken. Deze voert ze naar volle tevredenheid volgens afspraak accuraat, snel en zorgvuldig uit. Esther is prettig in het contact en toont verantwoordelijkheid voor de dingen die ze doet.

Frans & Lia Faber V&F Consult www.vfconsult.nl

Top Virtual Assistent

Esther is een top Virtual Assistent. Ik heb Esther leren kennen als een persoon met open visie. Ze werkt gestructureerd en denkt goed mee met haar klanten. Esther brengt rust bij haar klanten door duidelijke communicatie en een hands-on mentaliteit. Als je door de bomen het bos niet meer ziet, neem dan eens contact op met Esther.

Siegfried de Kater Facilitime www.facilitime.nl

ICT-vaardigheid

Ik heb Esther helaas maar een paar maanden mogen meemaken bij onze gezamenlijke werkgever Vogelbescherming Nederland. Eerst was ik alleen nog maar druk met 'aan boord' komen in mijn nieuwe baan als hoofd bedrijfsvoering, waar ik in juni 2017 mee gestart bent. Maar toch, soms kan je in korte tijd snel zien over welke skills iemand beschikt. Ik heb ervaren dat Esther vanuit haar natuurlijke basisnieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen en haar ICT-vaardigheid allerlei vraagstukken snel weet om te zetten in pragmatische oplossingen. Ze kijkt rustig en nuchter naar mogelijkheden en is hands on in haar aanpak. Gezien die vaardigheden ben ik ervan overtuigd dat Esther voor veel zaken uitstekend van dienst kan zijn en meerwaarde te leveren.

Gijs van der Laan Vogelbescherming Nederland www.vogelbeschermingnederland.nl

Vrijwilligersadministratie

Esther is in maart 2017 gestart bij Vogelbescherming Nederland en heeft zich het werk snel eigen gemaakt. Waar mogelijk heeft zij efficiency slagen gemaakt zoals voor de vrijwilligersadministratie. Ook was zij snel op haar plek in de organisatie en binnen het team van secretaresses. Haar hart ligt bij de digitale wereld, nieuwe technologische ontwikkelingen die het werk als secretaresse vereenvoudigen en het opstellen van nieuwsbrieven en websites. Als zij aan een klus begint dan bijt ze zich daar helemaal in vast en zoekt het compleet voor je uit. Doordat het werk (onverwachts) inhoudelijk veranderde van secretarieel naar meer receptionisten werk, en we dit niet op korte termijn konden ombuigen, is Esther op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en heeft die gelukkig gevonden.

Liane van der Mispel Vogelbescherming Nederland www.vogelbeschermingnederland.nl

Heldere communicatie

Esther heeft in een aantal maanden o.a. de administratie van de honderden vrijwilligers van Vogelbescherming Nederland gestroomlijnd. Resultaat: een duidelijke, goed hanteerbare en weinig-werk administratie. Esther is iemand die helder communiceert, meedenkt, anticipeert en kordaat handelt.

Astrid van den Broek Vogelbescherming Nederland www.vogelbeschermingnederland.nl

Proactief

Ik heb in een periode van 9 maanden erg prettig samengewerkt met Esther. Zij pakt nieuwe taken heel snel op en je kunt er op vertrouwen dat ze haar werkzaamheden snel en nauwkeurig oppakt. Esther is daarbij heel proactief en denkt graag mee.

Stefan Vreugdenhil Vogelbescherming Nederland www.vogelbeschermingnederland.nl

Transparant

Ik heb Esther leren kennen als iemand die betrouwbaar is in het nakomen van afspraken en die transparant is in haar communicatie. Dat maakt het samenwerken wat mij betreft heel plezierig.

Frederique van Campen GGD Regio Utrecht www.ggdru.nl

Goede bijdrage leveren

Gedurende de periode 2009-2016 werkte Esther bij Stichting Balans in Soest. Esther heeft bij Stichting Balans, als secretaresse, op goede wijze o.a. zorggedragen voor het opzetten en actueel houden van de website, het opzetten van een relatiebestand, communicatie met vrijwilligers/klanten/professionele relaties. Tevens had zij een aanzienlijk aandeel bij de organisatie van bureau activiteiten, zoals de periodieke bestuursvergaderingen, kerstpakketten en de brede eindejaarsbijeenkomst. Zij zal op deze en andere gebieden zeker een goede bijdrage aan uw onderneming kunnen leveren.

Roy Sheldon Stichting Balans www.stichtingbalans.nl

Professionaliteit

Ik heb met Esther veel samengewerkt bij Stichting Balans, toen ze als secretaresse daar werkzaam was. Ik kan haar zeker aanbevelen op de onderstaande gebieden zoals:

  • communicatie, een open houding (inleven, luisteren, flexibel);
  • organiseren (prioriteren, zelfstandig werken, gegevens analyseren);
  • professionaliteit (accuraat, nauwgezet, kennis van zaken);
  • samenwerken (collegiaal handelen, kennis delen, klantgericht opstellen).

Mark Verwer Stichting Balans www.stichtingbalans.nl

Websitebeheer

Ik heb met Esther samengewerkt bij de KNOV. Zij zorgde voor een goede ondersteuning van de afdeling Communicatie, met name op het gebied van websitebeheer. Ook was ze zeer bedreven in de Office programma's. Maar vooral was zij een heel prettige en hulpvaardige collega.

Jolanda Smid KNOV www.knov.nl

Ben je enthousiast en wil je meer informatie?

Neem dan contact met me op!

Contactgegevens

VA4u
Esther Methorst - van Wijk
Brugakker 6608
3704 RN Zeist

Telefoon 06-15398398
Mail info@va4u.nl

KvK 68168276
BTW NL100629052B01

Wat is een Virtual Assistant?

Een Virtual Assistant (VA) is een zelfstandig ondernemer die vanuit haar volledig uitgeruste thuiskantoor op een professionele manier secretariële, administratieve, technische of creatieve ondersteuning verleent aan haar opdrachtgevers. Zij doet dit via internet, e-mail, telefoon, Skype en/of gedeelde online projectomgevingen. Hoe beter de VA en opdrachtgever elkaar kennen, hoe beter zij van dienst is. Doordat zij meedenkt, houdt de opdrachtgever meer tijd over voor de groei van zijn/haar bedrijf.

Contactgegevens

VA4u
Esther Methorst - van Wijk
Brugakker 6608
3704 RN Zeist

Telefoon 06-15398398
Mail info@va4u.nl

KvK 68168276
BTW NL100629052B01

Wat is een Virtual Assistant?

Een Virtual Assistant (VA) is een zelfstandig ondernemer die vanuit haar volledig uitgeruste thuiskantoor op een professionele manier secretariële, administratieve, technische of creatieve ondersteuning verleent aan haar opdrachtgevers. Zij doet dit via internet, e-mail, telefoon, Skype en/of gedeelde online projectomgevingen. Hoe beter de VA en opdrachtgever elkaar kennen, hoe beter zij van dienst is. Doordat zij meedenkt, houdt de opdrachtgever meer tijd over voor de groei van zijn/haar bedrijf.