virtual assistant in de media

Virtual Assistant in de media

Als Virtual Assistant in de media bij radio Roulette FM

Yes, ik ben als Virtual Assistant in de media terechtgekomen. Vandaag was namelijk de grote dag, want ik was uitgenodigd door Sander de Vos om deel te nemen aan zijn radioprogramma ‘Ondernemen in de Regio’ van Roulette FM.

Een grote eer vind ik zelf, aangezien ik nog maar net begonnen ben als zelfstandig ondernemer. Per 1 maart 2017 heb ik mijn bedrijf VA4u – de Virtual Assistant voor jou! opgericht.

Het radioprogramma ‘Ondernemen in de Regio’ is speciaal gericht op ondernemers in de regio. En aangezien de term Virtual Assistant in opkomst is in Nederland, maar nog lang niet bij iedereen bekend is, mocht ik uitleggen wat een Virtual Assistant (VA) is, wat ik allemaal doe en waar ik ZZP-ers en MKB-ers mee kan helpen.

Dit heb ik met veel plezier en enthousiasme uit kunnen leggen, maar jemig….wat was ik zenuwachtig!

Achteraf kan ik trots zijn op mezelf en vooral heel erg blij dat ik deze kans heb mogen krijgen en heb mogen benutten.

Het radiofragment is te beluisteren op de website van Roulette FM. Veel luisterplezier.

Onderstaande items zijn onder andere aan bod gekomen.

Wil je groeien met je bedrijf? Dan is VA4u – de Virtual Assistant er voor jou!

Ik ben een gestructureerde zelfstandig ondernemer en ondersteun andere ZZP’ers op virtuele basis en help ondernemers weer zichtbaar te worden, jou dus. Zodat jij je kunt richten op de groei van je bedrijf en je hierdoor weer klanten kunt aantrekken. VA4u kan je helpen met het versturen van nieuwsbrieven, berichten/video’s plaatsen op social media, bijhouden van je website, afspraken maken, etc. VA4u heeft een volledig thuiskantoor en regelt dit via internet, e-mail, telefoon, Skype/FaceTime en/of via gedeelde online tools. En is verantwoordelijk voor de kwaliteit van haar eigen werk en zorgt dat de taken en projecten tijdig, volgens afspraak en op een goede wijze worden uitgevoerd.

VA4u

Kenmerkend voor mijn manier van werken is eerlijkheid, transparante en open communicatie, zodat we weten wat we aan elkaar hebben. Betrouwbaarheid, zodat al je gegevens in vertrouwen worden behandeld. Het unieke van VA4u is dat er naar je geluisterd wordt en dat we, met mijn organisatievermogen en creativiteit, jouw knelpunten kunnen aanpakken om zo je bedrijf weer te laten groeien.

Doel van VA4u

Het doel van mij, als Virtual Assistant (VA), is om bij jou de taken uit handen te nemen, zodat jij niet bezig hoeft te zijn met allerlei zaken waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Je valkuil is namelijk dat je te veel zelf wilt doen. Terwijl jij je juist hoort te richten op het bouwen van jouw bloeiende bedrijf. Het is dus slim om mij – als Virtual Assistant voor jou – in te huren om op een open en duidelijke manier mee te sparren, een vertrouwensband mee op te bouwen, zodat jij meer tijd hebt voor de groei van jouw bedrijf en hierdoor weer zichtbaar wordt, via bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Instragram, etc.

Wanneer VA4u inschakelen?

Het wordt tijd om mij – de Virtual Assistant voor jou, in te schakelen als je merkt dat:

 • je ’s avonds nog tot laat aan het werk bent;
 • je achter de feiten aan loopt;
 • je uren te kort komt;
 • je niet toekomt aan de zaken waar jij juist goed in bent;
 • je geen tijd meer hebt voor leuke dingen;
 • je niet toekomt aan het bouwen en bijhouden van je website;
 • je geen tijd of knowhow hebt om je social media in te zetten om zo zichtbaar te worden en te blijven voor je klanten;
 • je geen tijd hebt om je klanten op de hoogte te houden door middel van het versturen van nieuwsbrieven;
 • je geen tijd hebt voor je dagelijks management.

Voordelen samenwerking met VA4u

 • Er zijn geen personeelskosten, want ik ben ook een zelfstandig ondernemer en ik zorg voor mijn eigen trainingen/opleidingen, waardoor mijn kennis altijd up-to-date is.
 • Er is geen extra werkplek nodig, want ik heb een eigen thuiskantoor.
 • Er is geen apparatuur nodig, want ik werk in de cloud en gebruik online tools.
 • Omdat ik jouw sparringpartner word en jou ga helpen, hou jij meer tijd over voor de groei van jouw bedrijf. Hierdoor krijg je de kans meer balans te vinden tussen werk en privé.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact met me op via 06-15398398 of info@va4u.nl.